Дома > Вести > Вести од компанијата

Ладно време, интегрирана опрема за третман на отпадни води е колку брза испорака?

2022-06-22

Погодени од студениот воздух, температурата значително се намали, многу области на патот се замрзнати.

Во близина на крајот на годината, Zhiwei заштита на животната средина доби интегрирана опрема за третман на отпадни води нарачки не се намалени, па студеното време, неизбежно нека некои клиенти се грижат, нареди опрема за третман на отпадни води може да се испорача на време?

Всушност, клиентите можат да бидат сигурни дека секој сет на интегрирана опрема за третман на отпадни води произведена од Zhiwei заштита на животната средина може да пристигне како што вети. Следното е тајната на zhiwei заштита на животната средина брза испорака.


Со цел да се осигура дека опремата се доставува до клиентите навреме, Заштита на животната средина Zhiwei го организира одделот за производство да го забрза производството на опрема во текот на денот и ја организира испораката ноќе и рано наутро кога условите за сообраќај се добри.

Во 10 часот навечер верувам дека веќе уживаме во топлината на креветот. Кога ќе влезете во производствената база Zhiwei Environmental Protection Changshu, ќе откриете дека светлата се силно осветлени и дека интегрираната опрема за третман на отпадни води е уредно поставена и подготвена за испорака.

Опремата за малиот резервоар за прочистување е цврсто вклучена со специјален филм за намотување за да се спречи оштетување поради турбуленции во транспортот; Поголема тонажа FRP интегрирана опрема за третман на отпадни води за да се намалат безбедносните ризици ќе користи прилагодени ремени за да ја поправат, во прилог на дното на опремата ќе биде поставена носечка плоча.


Возачи на камиони од професионални логистички компании и нашата компанија има долгорочна соработка, големи и мали возила во нашата фабрика уредно се товарат, интегрираната опрема за третман на отпадни води на распоред за испорака до дестинацијата на купувачот.

Ниската температура влијае на напредокот на изградбата на многу проекти за третман на домашни отпадни води. Ако интегрираната опрема за третман на отпадни води се поставува на отворено подолго време под влијание на дожд и снег, ќе влијае и нејзиниот квалитет. Се надеваме дека клиентите ќе можат да направат добра работа во примањето на стоката, проверката на стоката и преземањето соодветни заштитни мерки.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept